DVSWH Rasspeciale voor Saarlooswolfhonden

Daya Wakanda Tachunga

- klasse: kampioen
- keurmeester: Prof. Dr. Peter Friedrich (D)
- resultaat: 1ste plaats Uitmuntend, Anw.Dt.Ch.VDH, RCAC, Reserve teef

In een enorm sterk deelnemersveld van 61 Saarlooswolfhonden, scoort ons meisje weer 
en wat een fijne keurmeester met oog voor detail en respect voor de aard van het ras.

Daya is Internationaal Kampioen én Duits Kampioen!

Op een stralende zondag 24 oktober haalde Daya haar laatste CACIB punt binnen op de Bundessieger Ausstellung in Gelsenkirchen, Duitsland. Een week later haalde ze haar laatste 'Anwartschaft' punt binnen op de 2-daagse IRA Karlsruhe.

Palmares
Internationaal Schoonheidskampieon *** Duits Kampioen *** Nederlands Kampioen *** Belgisch Kampioen *** Belgisch Jeugdkampioen

Alpensieger 2021 - Bundessieger 2021 - NL Winner 2019 - BE Winner 2019 - Benelux Jeugd Winner 2017 - BE Jeugd Winner 2017 - Beste Jeugd NVSWH Kampioensclubmatch 2017

Λυκος

waar honden een passie zijn

Aan de grens tussen België & Nederland, vlak naast een groot natuurgebied wonen wij midden in het bos met onze 3 Saarlooswolfhonden, waar we genieten van dit geweldige ras.

Bij Lykos Canine Coaching Services kijken we naar het individu en vinden we dat alles mogelijk is, zolang je maar rekening houdt met de noden en het comfort van je hond. Grenzen verkennen en verleggen hoort daar bij. 

We geloven niet in 'dat kan niet met een Saarloos' dus trainen we onze honden speciaal voor de sport, film en fotografie. Daarom is het niet zo gek dat onze website boordevol foto's en video's staat. Leuke dingen doen staat voorop.  

Heel af en toe fokken wij ook een gelegenheidsnestje volgens de strenge selectieregels van de rasverenigingen, Belgische kennelclub en FCI. Onze pups groeien op in huiselijke kring en worden met de grootste zorg door de hele roedel opgevoed.

Er valt er nog veel meer te ontdekken...
en je bent altijd welkom voor een bezoekje !
 

Wij zijn lid van de volgende rasverenigingen:

BSWV

Belgische
Saarlooswolfhond Vereniging

NVSWH

Nederlandse Vereniging
van Saarlooswolfhonden

DVSWH

Deutscher Verein
für Saarlooswolfhunde

ASF

Association Saarloosiens
de France