Wordt Kerberos papa?

Kerbe onze grote vriendelijke reus mocht kennismaken met zijn nieuwe vriendinnetje Pixie van kennel Harawyn Polderwolf. Zouden er pupjes komen? ...

Vaarwel lieve flapdrol

Helaas is op 05 november 2020 Sirios Lykos Helios aka. Hikaru ingeslapen.
Deze keuze is gemaakt vanwege het ziektebeeld van Hikaru ...


Λυκος

waar honden een passie zijn

Aan de grens tussen België & Nederland, vlak naast een groot natuurgebied wonen wij midden in het bos met onze 3 Saarlooswolfhonden, waar we genieten van dit geweldige ras.

Bij Lykos Canine Coaching Services kijken we naar het individu en vinden we dat alles mogelijk is, zolang je maar rekening houdt met de noden en het comfort van je hond. Grenzen verkennen en verleggen hoort daar bij. 

We geloven niet in 'dat kan niet met een Saarloos' dus trainen we onze honden speciaal voor de sport, film en fotografie. Daarom is het niet zo gek dat onze website boordevol foto's en video's staat. Leuke dingen doen staat voorop.  

Heel af en toe fokken wij ook een gelegenheidsnestje volgens de strenge selectieregels van de rasverenigingen, Belgische kennelclub en FCI. Onze pups groeien op in huiselijke kring en worden met de grootste zorg door de hele roedel opgevoed.

Er valt er nog veel meer te ontdekken...
en je bent altijd welkom voor een bezoekje !
 

Wij zijn lid van de volgende rasverenigingen:

NVSWH

Nederlandse Vereniging
van Saarlooswolfhonden

BSWV

Belgische
Saarlooswolfhond Vereniging

DVSWH

Deutscher Verein
für Saarlooswolfhunde

ASF

Association Saarloosiens
de France