Ze zijn er !!!

Op 13 juni 2021 is onze Daya is bevallen van 10 pups. Op de echografie zagen we minstens 5 vruchtjes maar we hadden zo'n groot aantal niet verwacht. Het zijn 5 reutjes en 5 teefjes, 5 wolfsgrauw en 5 bosbruin, 3 bosbruine reutjes en 2 wolfsgrauwe & 3 wolfgrauwe teefjes en 2 bosbruine.

UPDATE: Het kleinste bosbruine reutje heeft het niet gehaald. Ondanks dat hij zelfstandig dronk, is hij zelf vredig ingeslapen. 

De andere 9 pupjes doen het heel goed. Op onze facebook pagina vind je alle dagelijkse updates.

Verwacht het onverwachte ...

Caught in the Undertow, we are pulled under into the deep
But out of the darkness, we will rise !

UPDATE: Een echografie op 17 mei heeft bevestigd dat Daya drachtig is !!!
Als alles goed gaat, verwachten we medio juni puppies.
Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan even contact op

Λυκος

waar honden een passie zijn

Aan de grens tussen België & Nederland, vlak naast een groot natuurgebied wonen wij midden in het bos met onze 3 Saarlooswolfhonden, waar we genieten van dit geweldige ras.

Bij Lykos Canine Coaching Services kijken we naar het individu en vinden we dat alles mogelijk is, zolang je maar rekening houdt met de noden en het comfort van je hond. Grenzen verkennen en verleggen hoort daar bij. 

We geloven niet in 'dat kan niet met een Saarloos' dus trainen we onze honden speciaal voor de sport, film en fotografie. Daarom is het niet zo gek dat onze website boordevol foto's en video's staat. Leuke dingen doen staat voorop.  

Heel af en toe fokken wij ook een gelegenheidsnestje volgens de strenge selectieregels van de rasverenigingen, Belgische kennelclub en FCI. Onze pups groeien op in huiselijke kring en worden met de grootste zorg door de hele roedel opgevoed.

Er valt er nog veel meer te ontdekken...
en je bent altijd welkom voor een bezoekje !
 

Wij zijn lid van de volgende rasverenigingen:

BSWV

Belgische
Saarlooswolfhond Vereniging

NVSWH

Nederlandse Vereniging
van Saarlooswolfhonden

DVSWH

Deutscher Verein
für Saarlooswolfhunde

ASF

Association Saarloosiens
de France