Wicked Litter V2

Wicked !

Eindelijk kunnen we ons spannende nieuws met jullie delen.
Nestje gepland !!!

Passion drives Perfection

Meten is weten.
De resultaten van Umbra Lykos Nyx en Sciron Lykos Aiolos liegen er niet om: allebei kregen ze de officiële beoordeling HD A en ED 0/0 ! Dit betekent dat ze allebei de hoogste score hebben gehaald voor heupdysplasie en elleboogdysplasie en dus geen enkele afwijking vertonen. Daar doe je het voor, de gezondheid van de hond in het bijzonder en de gezondheid van het ras in het algemeen.

Λυκος

waar honden een passie zijn

Aan de grens tussen België & Nederland, vlak naast een groot natuurgebied wonen wij midden in het bos met onze 4 Saarlooswolfhonden, waar we genieten van dit geweldige ras.

Bij Lykos Canine Coaching Services kijken we naar het individu en vinden we dat alles mogelijk is, zolang je maar rekening houdt met de noden en het comfort van je hond. Grenzen verkennen en verleggen hoort daar bij. 

We geloven niet in 'dat kan niet met een Saarloos' dus trainen we onze honden speciaal voor de sport, film en fotografie. Daarom is het niet zo gek dat onze website boordevol foto's en video's staat. Leuke dingen doen staat voorop.  

Heel af en toe fokken wij ook een gelegenheidsnestje volgens de strenge selectieregels van de rasverenigingen, Belgische kennelclub en FCI. Onze pups groeien op in huiselijke kring en worden met de grootste zorg door de hele roedel opgevoed.

Er valt er nog veel meer te ontdekken...
en je bent altijd welkom voor een bezoekje !

Wij zijn lid van de volgende rasverenigingen:

BSWV

Belgische
Saarlooswolfhond Vereniging

NVSWH

Nederlandse Vereniging
van Saarlooswolfhonden

DVSWH

Deutscher Verein
für Saarlooswolfhunde

ASF

Association Saarloosiens
de France