Film en TV werk

Een Saarlooswolfhond trainen om mee te spelen in een film of tv-serie is geen sinecure. Ze moeten perfect luisteren en geen schrik hebben van camera's, veel mensen of harde geluiden. Stemcommando's geven gaat ook niet altijd vanwege de geluidsopnames. Je hond moet verschillende bevelen opvolgen en reageren op de kleinste handgebaren. 

Daarom oefenen we elke dag met de clicker en subtiele signalen, waarbij we worden begeleid door professionele dierentrainers. Een kort overzicht van wat we al gedaan hebben. Binnenkort meer ...

Arcadia - S01E06 "Het Weerzien"

2023 © jonnydepony & Big Blue

Wederom heeft onze Daya heeft een kleine rol in een nieuwe TV-serie te pakken: 'Arcadia'. Als Milly te horen krijgt dat haar vader Pieter buiten dood is teruggevonden, wil ze zijn lichaam zien. Ze stuit op een wolf die van een lijk eet, maar is het wel haar vader?

Gangwerk op show

2021 © Sabrina Sass - Bundessieger Gelsenkirchen (D)

Deze keer geen opdracht, maar een heel mooi filmpje hoe Daya ontspannen, zelfzeker en niet onder de indruk van blaffende honden, fladderend papier of mensen die opruimen haar ding doet in de ring. Voor ons is ze perfect.

Undercover - S02E08 "Roadblock"

2021 © De Mensen

Onze Daya heeft een kleine rol in de populaire TV-serie 'Undercover'. Als Bob (Tom Waes) zich naar een afspraak haast en wordt afgeleid door zijn mobiele telefoon, verschijnt er plotseling een wolfhond voor zijn auto. Hij kan net een botsing vermijden en komt dwars aan de overkant van de weg tot stilstand. De hond kijkt hem nog even aan voordat ze in het bos verdwijnt.

MOOST Wanted

2020 © MOOST Wanted & Alaïa Fonk Art Direction

Daya en Kerberos in het de nieuwe reclamecampagne van lifestyle merk 'MOOST Wanted' - Autumn Collection
"Memoirs of a Muse".

Een merk voor en door vrouwen met de krachtige titel
"For My Fellow Women..."

On That Ass

2020 © On That Ass & Snotyoung Creative Studio

Het reclamefilmpje dat op TV en Social Media is verschenen voor onderbroekenmerk 'On That Ass' met Daya als figurant.

Discover your inner warrior with MASOU.
We dare you to wear it !