Sensibiliseren

Wolf is the Grand Teacher. Wolf is the sage, who after many winters upon the sacred path and seeking the ways of wisdom, returns to share new knowledge with the tribe. Wolf is both the radical and the traditional in the same breath When the Wolf walks by you, you will remember

De ene wolfhond is de andere niet. Wat is het verschil tussen een wolf, een Saarlooswolfhond, een Tsjechoslowaakse wolfhond, ...

Door middel van voorlichting en lezingen willen we overheden, scholen, bedrijven en particulieren bewustmaken dat een Saarlooswolfhond misschien dan wel afstamt van de wolf, maar gewoon een heel lieve gezinshond is.
Er bestaan heel veel misverstanden rond de opkomst van de wolf en het is een hot-topic die de gemoederen beroert. Educatieve lessen kunnen bijdragen tot meer begrip en tolerantie. 

Onze Daya heeft een MAG-test* certificaat en is gekwalificeerd om verschillende activiteiten te ondersteunen.  Zo kan ze heel goed met kinderen omgaan, helpt angsten overwinnen en komt graag mee een boekje lezen of knuffelen. 

Wil je graag een Saarlooswolfhond op bezoek, haar laten deelnemen aan een les of een voorleesmoment met haar organiseren, stuur ons een mailtje met wat uitleg en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

* De Maatschappelijk Aanvaardbaar Gedrag-test is de enige erkende karakter- en gedragstest, afgenomen
door een erkende gedragskeurmeester voor het werken met therapiedieren en die geldt bij rechtszaken,.